zondag, 25 december 2011 20:32

Laat de "links" niet links liggen!

Written by
Rate this item
(0 votes)

Alhoewel de databank met lesvoorbereidingen de grote publiekstrekker is, kunnen we wel stellen dat de site van Sports Media meerdere troeven in huis heeft die zeker een bezoek waard zijn. Eén van deze troeven is nl. het item “vakkundige links”.

 

Lesgevers ( in spe) zijn uiteraard meer geïnteresseerd in gesneden koek en surfen rechtstreeks naar de databank . Toch willen wij aanhalen dat onder het item “ vakkundige links” ook juweeltjes van informatieve sites ( met veel oefenstof ) kunnen geraadpleegd worden. De laatste week werd aan de categoriënlijst de volgende onderwerpen toegevoegd: andersvaliden, leerlijnen, techniek en theorie.

Veel oefenstof kan gevonden worden bij de volgende onderwerpen: kijkwijzers en demolessen, leerlijnen, oefeningen voor L.O. en sport, techniek en theorie. Door naarstig opzoekingswerk op het net zijn we erin geslaagd om prachtige sites met veel bruikbare materie ( oefenstof/ didactische informatie ) te selecteren en in ons assortiment op te nemen. Onlangs zijn we ook gestart met het onderwerp “ spelregels

Naast onze hoofdtroef - de databank met lesvoorbereidingen - zal het item “ vakkundige links” zeker tot jullie professionele ontwikkeling bijdragen.

Als je een lesvoorbereiding wil maken/ aanpassen … ga zeker ook eens kijken bij het item “ vakkundige links”. Laat deze links niet links liggen !!!

Tips voor goede ( didactische) sites zijn steeds welkom op dit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De redactie van Sports Media

Read 1360 times Last modified on zaterdag, 21 januari 2012 13:28
Login to post comments